7 διασκεδαστικοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στη διατροφή

0
7 διασκεδαστικοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στη διατροφή

Αναζητάτε νέους τρόπους για να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρησή σας στον τομέα της διατροφής; Υπάρχουν όλων των ειδών οι στρατηγικές μάρκετινγκ με τις οποίες μπορείτε να πειραματιστείτε. Παρακάτω είναι μόνο 7 διασκεδαστικοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στη διατροφή – είτε πουλάτε ένα προϊόν είτε παρέχετε μια υπηρεσία.

Γράψτε ελκυστικές ενημερωτικές αναρτήσεις ιστολογίου

Το να αποδείξετε ότι είστε ειδικός είναι πολύ σημαντικό για την απόκτηση αξιοπιστίας στον κλάδο της διατροφής. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μέσω ενημερωτικών αναρτήσεων ιστολογίου. Εξετάστε το ενδεχόμενο βαθιάς κατάδυσης σε εξειδικευμένα θέματα που μπορεί να προσελκύσουν το κοινό-στόχο σας. Χρήση στατιστικών στοιχείων και παραπομπών για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τυχόν αξιώσεων που κάνετε. Τέτοιες αναρτήσεις ιστολογίου θα προσελκύσουν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας – που θα μπορούσε να περιλαμβάνει πιθανούς πελάτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αναρτήσεις ιστολογίου για να ενσωματώσετε λέξεις-κλειδιά και να βελτιώσετε την κατάταξη αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Γράψε το δικό σου βιβλίο

Όταν πρόκειται να επιδείξετε την πείρα σας στο γράψιμο, είναι πιθανό να πάτε ένα βήμα παραπέρα από ένα ιστολόγιο. Ναι, έτσι είναι, μπορείτε να γράψετε το δικό σας βιβλίο. Στις μέρες μας, είναι πολύ πιο εύκολο να εκδοθεί ένα βιβλίο λόγω της επιλογής των ηλεκτρονικών βιβλίων και της αυτοέκδοσης. Χρησιμοποιήστε το ως μια ευκαιρία να εμβαθύνετε σε ένα θέμα που γνωρίζετε. Ίσως μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε τη δική σας ιδιωτική έρευνα.

Πειραματιστείτε με περιεχόμενο βίντεο

Περιεχόμενο βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι βίντεο που μπορείτε να δημιουργήσετε και πολλά διαφορετικά μέρη για να μοιραστείτε αυτά τα βίντεο. Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ μιας επιχείρησης διατροφής, σκεφτείτε ενημερωτικά βίντεο σχετικά με εξειδικευμένους τομείς της διατροφής. Κατά την εμπορία ενός προϊόντος, μπορεί να μπορείτε να προσφέρετε ένα επεξηγητικό βίντεο (όπως το πώς ένα συμπλήρωμα αντιδρά με το σώμα με ένα κινούμενο σχέδιο).

Πυροδοτήστε συζητήσεις στα social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ που βοηθά στην οικοδόμηση αξιοπιστίας και στην αναγνώριση. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν τα καταφέρνουν καλά στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης επειδή ξεχνούν τον σκοπό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – που είναι να είναι κοινωνικά. Η υποβολή ερωτήσεων και η παροχή δημοσκοπήσεων είναι υπέροχοι τρόποι για να πυροδοτήσετε τη συζήτηση. Είναι επίσης σημαντικό να αλληλεπιδράτε με τις αναρτήσεις άλλων χρηστών – ειδικά σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το LinkedIn.

Επενδύστε στην εξατομικευμένη επωνυμία οχημάτων

Εάν έχετε ένα επαγγελματικό όχημα στο οποίο συναντάτε τακτικά πελάτες, γιατί να μην εξετάσετε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε αυτό το όχημα σε εργαλείο μάρκετινγκ; Το περιτύλιγμα βινυλίου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε διάφορες πληροφορίες στο πλάι του οχήματός σας, όπως το όνομα της εταιρείας σας, τις υπηρεσίες και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ιδιωτικές πλάκες θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων και να προωθήσει την επιχείρησή σας – δείτε αν μπορείτε να βρείτε ένα πιάτο που σχετίζεται με την εταιρεία ή την επωνυμία σας.

Αφήστε φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες στα σωστά σημεία

Η έντυπη διαφήμιση δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο παλιά. Ωστόσο, εξακολουθεί να μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό. Όταν πρόκειται για φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν αποτελέσματα επειδή δεν ξέρουν πώς να τις διανείμουν αποτελεσματικά. Αντί να τα δημοσιεύετε μέσα από τις πόρτες τυχαίων ατόμων, σκεφτείτε να τα αφήσετε σε στρατηγικά μέρη όπου το κοινό-στόχο σας είναι πιθανό να τα βρει. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το να τα αφήνετε στα λόμπι του γυμναστηρίου, να τα μοιράζεστε σε συνέδρια γυμναστικής ή να τα βάζετε σε βιβλία βιβλιοθήκης που σχετίζονται με τη διατροφή.

Διασταυρούμενη προώθηση με σχετικές εταιρείες διατροφής/γυμναστικής

Διασταυρούμενη προώθηση περιλαμβάνει την προώθηση μιας άλλης εταιρείας σε αντάλλαγμα για την προώθηση της εταιρείας σας. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί καλά με εταιρείες που δεν είναι άμεσοι ανταγωνιστές, αλλά έχουν παρόμοιο κοινό. Για παράδειγμα, εάν διαφημίζετε προγράμματα διατροφής για φυσική κατάσταση, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να κάνετε πολλαπλή προώθηση με προσωπικούς γυμναστές, τοπικά γυμναστήρια και καταστήματα υγιεινής διατροφής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar