Πώς ο Darth Vader επιθυμεί μια μεγάλη εκδίκηση της στιγμής των Sith

0
Πώς ο Darth Vader επιθυμεί μια μεγάλη εκδίκηση της στιγμής των Sith

Στο Star Wars: Darth Vader #31, ο Sith Lord φαντάζεται πώς «έπρεπε» να έχουν τελειώσει τα γεγονότα του Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005).


Star Wars: Darth Vader Το #31 οραματίζεται τι θα μπορούσε να ήταν ένα ευτυχές τέλος για τον Anakin Skywalker και την Padmé Amidala στο Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005).


Γράφτηκε από τον Greg Pak και εικονογραφήθηκε από τον Ibraim Roberson, μια προεπισκόπηση για το επερχόμενο τεύχος της Marvel επισκέπτεται ξανά την Padmé που αντιμετωπίζει τον σύζυγό της Jedi, Anakin, στον πλανήτη λάβας Mustafar αφού δολοφονεί αυτονομιστές αξιωματούχους με εντολή του Καγκελάριου Palpatine/Darth Sidious. Στη μία σελίδα παρουσιάζεται ο διάλογος λέξη προς λέξη από τον Anakin (Hayden Christensen) και την Padmé (Natalie Portman) στην ταινία prequel, αλλά αντί να τελειώσει η συνομιλία τους με την Padmé τρομοκρατημένη και δεχόμενη επίθεση από τον σύζυγό της, εκείνη παίρνει το χέρι του Anakin και δύο αγκαλιά. Ο εσωτερικός διάλογος του Darth Vader λέει στη συνέχεια, „Έτσι θα έπρεπε να ήταν…όχι όπως ήταν“, πριν δείξει τι πραγματικά συνέβη: η Anakin Force πνίγει τον Padmé και μεταμορφώνεται σε Darth Vader αφού πολέμησε τον πρώην αφέντη του Jedi, Obi-Wan Kenobi. .

ΣΧΕΤΙΚΟ: Star Wars: A Powerful Jedi Once Turned Order 66 Against the Empire


ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΣΤΡΩΝ: ΝΤΑΡΘ ΒΕΪΝΤΕΡ #31

  • GREG PAK (W) • IBRAIM ROBERSON (A) • Εξώφυλλο από RAHZZAH
  • Εξώφυλλο παραλλαγής από τον LEINIL FRANCIS YU
  • Εξώφυλλο παραλλαγής Return of the Jedi 40th Anniversary από τον CHRIS SPROUSE
  • ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΝΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ TBA
  • ΤΟ TAMBOR GAMBIT!
  • Ο Σκοτεινός Άρχοντας έρχεται επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με τον επαναστάτη των Skakoan Jul Tambor – και ο Sabé πρέπει επιτέλους να διαλέξει πλευρά! Είναι ο Jul απλώς ένα άλλο εγωιστικό, εκδικητικό τέρας; Ή μήπως είναι ένας αγωνιστής της ελευθερίας που νοιάζεται απεγνωσμένα για τους ανθρώπους του; Ή και τα δύο? Και ενδιαφέρεται περισσότερο ο Vader να συντρίψει τον Jul – ή να ολοκληρώσει τη συνεπιλογή των Handmaidens of Padmé Amidala;
  • 32 PGS./Βαθμολογία T …3,99$
  • Star Wars © Lucasfilm Ltd. & TM. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Χρησιμοποιείται κατόπιν εξουσιοδότησης. Το κείμενο και οι εικονογραφήσεις για το Star Wars είναι © 2022 Lucasfilm Ltd.

Πώς θα μπορούσε να λυτρωθεί ο Darth Vader και πώς ήταν στην πραγματικότητα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επέκταση της Marvel Πόλεμος των άστρων Η Canon έχει φανταστεί έναν διαφορετικό δρόμο για τον Darth Vader. Στην προηγούμενη Star Wars: Darth Vader που διευθύνεται από τον συγγραφέα Charles Soule και τον καλλιτέχνη Giuseppe Camuncoli, συγκεκριμένα το πέμπτο τεύχος του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2017, ο Vader έχει ένα όραμα όπου παίρνει ένα πράσινο σπαθί και ενεργοποιεί τον Palpatine μετά τα γεγονότα του Η εκδίκηση των Σιθ. Έχοντας ακυρώσει τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης, αργότερα επανενώνεται με τον Όμπι-Ουάν και γονατίζει μπροστά του αναζητώντας συγχώρεση.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Darth Vader δεν επιστρέφει στην Light Side of the Force μέχρι τα γεγονότα του Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi (1983). Μεταξύ του τέλους του Πόλεμος των άστρων Τριλογία prequel και πρωτότυπη τριλογία, ο Vader έκανε την εντολή του αυτοκράτορα Palpatine, όπως το κυνήγι και τη δολοφονία των εναπομεινάντων Ιπποτών Τζεντάι. Όσο για την Padmé, πεθαίνει στο τέλος του Η εκδίκηση των Σιθ λίγο μετά τη γέννηση του Luke Skywalker και της Leia Organa. Είναι ο Λουκ που τελικά αποκαθιστά την ανθρωπιά του Βέιντερ και τον αναγκάζει να καταρρίψει την Πάλπατιν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Star Wars: Darth Vader Was Just Betrady Again – But He’s Got a Dark Solution

Πώς να μεταβείτε στην τελευταία σειρά Star Wars της Marvel: Darth Vader

Το τελευταίο της Marvel Star Wars: Darth Vader σειρά κυκλοφόρησε το 2020 και έχει τρέξει για περισσότερα από 30 τεύχη. Όπως πολλά άλλα Πόλεμος των άστρων κωμικοί τίτλοι που κυκλοφορούν ταυτόχρονα νέα τεύχη, αυτό Νταρθ Βέιντερ σειρά ορίζεται μεταξύ Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back (1980) και Επιστροφή των Τζεντάι.

Μαζί με τη γραφή Pak και τον Roberson στους εσωτερικούς χώρους, Star Wars: Darth Vader Το #31 είναι χρωματισμένο από τον Federico Blee και γράμματα από τον Joe Caramagna του VC. Το κύριο εξώφυλλο για το τεύχος έγινε από τον Rahzzah, με παραλλαγή εξωφύλλου που συνεισέφεραν οι Leinil Francis Yu, Sunny Gho, Mateus Manhanini, Chris Sprouse, Karl Story και Neeraj Menon. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου από την Marvel Comics.

Πηγή: Θαύμα

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar