Πώς να γράψετε ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει

0
Πώς να γράψετε ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει

υποβολή χειρογράφων, επιτυχία μυθιστορήματος, επιτυχία χειρογράφων, επιτυχημένα χειρόγραφα

Πώς να γράψετε ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει

Αυτή είναι μια έρευνα δημοσιευμένων συγγραφέων που έκανα εδώ (μουρμουρίζει) πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά τώρα έχω επιτέλους ένα όμορφο infographic να μοιραστώ σχετικά με το πώς να γράψω ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει.

Η βασική λύση, νομίζω, είναι ότι τόσοι πολλοί από εσάς έχετε γράψει περισσότερα από δέκα χειρόγραφα στα ταξίδια σας και πόσοι από εσάς ζητήσατε εξωτερική βοήθεια με τη μορφή διαδικτυακές ομάδες γραφήςκριτικές, προγράμματα ανάγνωσης beta και συντάκτες.

Τι βλέπω εδώ; Πολλή ενθάρρυνση και επιμονή. Αν και είναι αλήθεια ότι περίπου το 20% κατέληξαν να προσελκύσουν έναν πράκτορα ή να εκδόσουν τα πρώτα τους χειρόγραφα, μεταξύ 38 και 43% των συγγραφέων κατέληξαν να διαρρήξουν το 5ο έως το 9ο χειρόγραφό τους ή ακόμα και το δέκατο+ χειρόγραφό τους! Αυτή είναι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην έρευνα.

Αυτοί οι συγγραφείς αφιέρωσαν επίσης χρόνο για να αφήσουν μερικά πολύ σημαντικά λόγια σοφίας σε όσους από εσάς παλεύετε ακόμα με το πώς να γράψετε ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει.

Λάβετε υπόψη σας το εξής: μπορείτε να δημοσιεύσετε το τρέχον WIP σας ή όχι (δείτε παραδείγματα επιτυχημένες ερωτήσεις εδώ). Αλλά ένας μεγάλος καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας είναι η επιμονή και η αυτομόρφωση. Γι‘ αυτό είστε ήδη μπροστά από την καμπύλη! Κάθεσαι εδώ, μαθαίνεις για την τέχνη της γραφής και προσθέτεις εργαλεία στην εργαλειοθήκη σου.

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε. Εμπιστευτείτε ότι μια μέρα θα σπάσετε τον κώδικα για το πώς να γράψετε ένα χειρόγραφο που πετυχαίνει, όπως έκαναν οι δημοσιευμένοι συγγραφείς που απάντησαν στην έρευνα.

Εάν θέλετε εξατομικευμένες συμβουλές για το χειρόγραφό σας και να βάλετε ενισχυτές πυραύλων στην καμπύλη μάθησής σας, προσλάβετε με ως επιμελητή χειρογράφων σας. Ή παρακολουθήστε κάθε μάθημα γραφής που έχω προσφέρει ποτέ κατά παραγγελία με το Συνδρομή Good Story Learning!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar