Πώς να βελτιώσετε την ανάρρωσή σας μετά τη χειρουργική επέμβαση

0
Πώς να βελτιώσετε την ανάρρωσή σας μετά τη χειρουργική επέμβαση

Όπως αυτό ανάρτηση επισκέπτη εξηγεί, εάν έχετε προγραμματίσει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, μπορεί να σας ενδιαφέρουν τρόπους για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να θεραπεύσετε γρηγορότερα, να επιστρέψετε στη δουλειά, την κανονική σας ρουτίνα και ακόμη και να επιστρέψετε στο γυμναστήριο νωρίτερα. Τις περισσότερες φορές, η επιτυχής ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση είναι μια απλή διαδικασία για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες εξόδου που σας δίνονται. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να το κάνουν πρόκληση. Για ορισμένους ασθενείς, η επιτυχής ανάρρωση σημαίνει μια επιμελή και υπομονετική διαδικασία φροντίδας της τομής και του σώματός τους συνολικά μετά τη διαδικασία. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές για να επιταχύνετε την ανάρρωσή σας.

#1. Αν κάτι πάει στραβά:

Πρώτα απ ‚όλα, είναι σημαντικό να είστε σε εγρήγορση για οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει πάει στραβά με τη χειρουργική σας επέμβαση ή τη μετέπειτα φροντίδα που παρείχατε. Συχνά οι επιπλοκές δεν εκδηλώνονται αμέσως, επομένως εάν κάτι δεν φαίνεται σωστό, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε αμέσως ιατρική βοήθεια. Εάν υποφέρετε από επιπλοκές που είναι άμεσο αποτέλεσμα ιατρικής αμέλειας ή έλλειψης επαρκούς φροντίδας πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία, τότε μπορεί να δικαιούστε αποζημίωση. Ενα καλό χειρουργική αμέλεια δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την υπόθεσή σας και να λάβετε την αποζημίωση που σας αξίζει.

#2. Ακολουθώ οδηγίες:

Το να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας έδωσε ο γιατρός ή ο χειρουργός σας μετά τη διαδικασία μπορεί να φαίνεται απίθανο σε πολλούς, αλλά υπάρχουν αρκετοί ασθενείς που ακολουθούν μόνο αυτούς που θεωρούν ότι έχουν νόημα και απλώς αγνοούν τους άλλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κάθε οδηγία που σας έχει δοθεί ήταν για καλό λόγο, όσο ανόητη κι αν φαίνονται εκείνη τη στιγμή.

#3. Συνεχίστε να παρακολουθείτε τα ραντεβού:

Τα ραντεβού παρακολούθησης μετά τη διαδικασία σας υπάρχουν, έτσι ώστε ο γιατρός σας να έχει την ευκαιρία να ελέγξει την πρόοδό σας και να αντιμετωπίσει γρήγορα τυχόν πιθανές επιπλοκές ή προβλήματα. Η αποτυχία να παρευρεθείτε σε αυτά τα ραντεβού αυξάνει τον κίνδυνο να συμβεί κάτι στραβά και εάν ο γιατρός σας δεν το γνωρίζει επειδή δεν σας έχει δει, δεν θα είναι σε θέση να σας παράσχει τη γρήγορη θεραπεία που θα χρειαστείτε για να αποφύγετε μια σοβαρή επιπλοκή .

#4. Πρόληψη μόλυνσης:

Πρόληψη λοιμώξεις είναι κρίσιμο μετά την επέμβαση. Το να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν αγγίξετε την τομή σας και να διατηρείτε τους επιδέσμους καθαρούς και να αλλάζετε τακτικά είναι ένα από τα πιο εύκολα και επίσης ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε την ανάρρωσή σας.

#5. Παρακολουθήστε τα πράγματα:

Η επιθεώρηση της τομής σας μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, αλλά το να την παρακολουθείτε σας δίνει μια καλή ιδέα πώς πρέπει να είναι όταν θεραπεύεται και σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι ασυνήθιστο. Κοιτάξτε καλά την τομή αρκετές φορές την ημέρα – χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη εάν χρειάζεται ή ζητήστε βοήθεια από τον σύντροφό σας ή έναν συγγενή – για να προσδιορίσετε την κατάστασή της. Φαίνεται ροζ ή κόκκινο; Είναι όλοι οι συνδετήρες και οι βελονιές άθικτες; Υπάρχει παροχέτευση τραύματος;

Μαζί με το να τρώτε και να πίνετε καλά, να φροντίζετε το σημείο και να βήχετε ή να φτερνίζετε προσεκτικά, όλες αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε μια γρήγορη ανάρρωση μετά την επέμβαση.

#6. Περιμένετε μέχρι να είστε αρκετά δυνατοί για να λάβετε αποζημίωση:

Εάν είχατε χειρουργική επέμβαση λόγω ατυχήματος εκτός του ελέγχου σας, η αποζημίωση είναι το καλύτερο επόμενο βήμα. Ωστόσο, ίσως είναι καλύτερο για εσάς να το περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Φυσικά, ανάλογα με τον τραυματισμό που υποστήκατε ή/και το πού πάθατε σε ατύχημα, θα υπάρχει χρονικό όριο για τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Για παράδειγμα, αν θέλετε να μιλήσετε με έναν δικηγόρος ατυχημάτων μοτοσυκλέτας, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τις διαδικασίες εντός 2 ετών. Αλλά βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε αρκετά δυνατοί για να υποβληθείτε στη διαδικασία. είναι ακόμα πάνω από ένα έτος χρόνου αποθεραπείας στον οποίο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να εστιάσετε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar