Πρότυπο περίγραμμα μυθιστορήματος | Kidlit

0
Πρότυπο περίγραμμα μυθιστορήματος |  Kidlit

Με πολύ, πολύ, πολύ δημοφιλή απαίτηση, εδώ είναι μια λήψη PDF ενός προτύπου περίληψης μυθιστορήματος. Έχετε ζητήσει ένα για χρόνια, αλλά το πιο κοντινό που έχω γράψει είναι αυτό το σύντομο άρθρο για μια σύνοψη μυθιστορήματος. Λοιπόν, το διόρθωσα!

Μπορείτε επίσης να το πιάσετε απευθείας μέσω αυτού του συνδέσμου του Google Drive. (Για να χρησιμοποιήσετε το έγγραφο στο δικό σας Google Drive, απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφό του μεταβαίνοντας στο μενού Αρχείο και, στη συνέχεια, στο „Δημιουργία αντιγράφου“. Δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρωτότυπο επειδή θέλω όλοι να έχουν αυτό το πρότυπο .)

Προεπισκόπηση προτύπου περιλήψεων μυθιστορήματος
Συμπληρώστε αυτό το πρότυπο για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το δικό σας περίγραμμα μυθιστορήματος. Είναι καλό πράγμα!

Για να κατεβάσετε την έκδοση PDF αυτού του αρχείου, κάντε κλικ εδώ: Πρότυπο περιλήψεων μυθιστορήματος

Οι συγγραφείς θέλουν να δουν παραδείγματα ενός προτύπου περιγράμματος μυθιστορήματος, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Τι μπαίνει σε α περίγραμμα μυθιστορήματος? Πώς το διαμορφώνετε; Αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος για να οργανώσετε ένα περίγραμμα, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι συγγραφείς και δάσκαλοι γραφής που έχουν συγκεντρώσει ολοκληρωμένες συμβουλές και τα δικά τους πρωτότυπα περιγράμματα. (Δύο από τα αγαπημένα μου είναι Περίγραμμα απόδειξης ανόητων και Σκιαγραφώντας το μυθιστόρημά σας).

Ξεκινήστε εδώ και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μου γνωρίζουν ότι διδάσκω την έννοια της εσωτερικότητας για χρόνια, και έτσι αυτό το περίγραμμα πηγαίνει πολύ στο τόξο των χαρακτήρων, όχι μόνο στο τόξο της πλοκής. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω τις αντιδράσεις σας στα σχόλια όταν το χρησιμοποιείτε!

Αν ψάχνετε για μια βαθύτερη βουτιά στο να σκιαγραφήσετε και να δημιουργήσετε το μυθιστόρημά σας, δείτε την εξάμηνη εντατική γραφή στο Story Mastermind. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε σοβαρούς συγγραφείς—αυτούς που θέλουν να επενδύσουν τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεται για να κάνουν τη δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερο και να βοηθήσουν άλλους να κάνουν το ίδιο.

Προεπισκόπηση Περίληψης Story Mastermind
Θα λάβετε ένα λεπτομερές πρότυπο περίγραμμα μόλις ξεκινήσετε το Story Mastermind.

Ως ανεξάρτητος συντάκτης, κάνω το επιμέλεια περιγράμματος μυθιστορήματος όλη την ώρα. Κάντε όλες τις σκληρές σκέψεις εκ των προτέρων. Χτυπήστε τα λάστιχα της ιδέας σας. Δοκιμή πίεσης τα τόξα πλοκής και χαρακτήρων. Μπορώ να κάνω έναν ή πολλούς γύρους για να βεβαιωθώ ότι έχετε καταρτίσει έναν οδικό χάρτη για το μελλοντικό σας σχέδιο πριν καθίσετε να γράψετε. Αυτή είναι ειλικρινά μια από τις αγαπημένες μου υπηρεσίες που πρέπει να κάνω, επειδή μπορούμε να προβλέψουμε πολλά ζητήματα εκ των προτέρων και να σας γλυτώσουμε από τόσο πόνο αναθεώρησης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar