Ο οδηγός σας για να δημιουργήσετε το απαραίτητο καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

0
Ο οδηγός σας για να δημιουργήσετε το απαραίτητο καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

Το μακιγιάζ είναι και μια μορφή τέχνης και μια καθημερινή στολή. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την καλλιτεχνική πλευρά του μακιγιάζ σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, είναι να τελειοποιήσετε τη βασική ρουτίνα του μακιγιάζ σας. Θα πρέπει να μπορείτε να λάμπετε με μια απλή ρουτίνα μακιγιάζ που λειτουργεί ως ο ιδανικός καμβάς για πιο εξωτικές και συναρπαστικές εμφανίσεις ή ως ο τέλειος σύντροφος για καθημερινή χρήση.


Η κατασκευή αυτού του απαραίτητου καλοκαιρινού κιτ μακιγιάζ απαιτεί χρόνο και δεν μπορεί να γίνει απλά αγοράζοντας ένα έτοιμο κιτ. Χρειάζεστε τις σωστές αποχρώσεις και χρώματα, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσει:

Αφαιρέστε το παλιό μακιγιάζ

Αρχικά, θα χρειαστεί να περάσετε από το υπάρχον κιτ σας και να αφαιρέσετε οτιδήποτε έχει λήξει ή έχει ανοιχτεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Το μακιγιάζ παλιώνει και χαλάει όπως οτιδήποτε άλλο, και μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση βακτηρίων αν δεν προσέχεις.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το μακιγιάζ μέσα σε ένα χρόνο, είναι καλή ιδέα να απαλλαγείτε από αυτό και να δημιουργήσετε το επόμενο απαραίτητο καλοκαιρινό κιτ μακιγιάζ σας.

Δημιουργήστε το απαραίτητο καλοκαιρινό σας κιτ μακιγιάζ

Το καλοκαιρινό σου απαραίτητο σετ μακιγιάζ μπορεί να καταλήξει να είναι αρκετά ακριβό αν δεν προσέξεις, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλα τα κόλπα του βιβλίου για να εξοικονομήσεις χρήματα. Αγοράστε σε καταστήματα με πολλές επωνυμίες μακιγιάζ που διαθέτουν όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα, όπως το Ulta, περιμένετε εκπτώσεις και, φυσικά, ελέγχετε πάντα για κουπόνια.

Τα κουπόνια και οι εκπτωτικοί κωδικοί διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο, ακόμα κι αν δεν σας προσφέρεται εκπτωτικός κωδικός όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Απλά ρίξτε μια ματιά για ένα Ulta κουπόνι online πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς. Χρειάζονται μόνο μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα και θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη ναυτιλία, την τιμή ή ακόμα και να λάβετε ένα δωρεάν δώρο ανάλογα με το ποια είναι η προσφορά εκείνη τη στιγμή.

Επιλέξτε μια παλέτα ελάχιστης βάσης

Έχοντας κατά νου αυτές τις συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την κατασκευή του κιτ σας. Για να ξεκινήσετε, μια παλέτα υψηλής ποιότητας, minimal είναι απαραίτητη. Αυτό σημαίνει concealer και foundation που ταιριάζει πραγματικά με τον τόνο του δέρματός σας. Σημαίνει ένα σετ υψηλής ποιότητας ουδέτερων σκιών ή ρουζ ματιών.

Επενδύστε σε αυτά τα κομμάτια, γιατί θα χρησιμοποιηθούν τόσο για τις minimal day εμφανίσεις σας όσο και για τις high-concept νυχτερινές εμφανίσεις σας.

Γνωρίστε τα Χρώματά σας

Για να δουλέψετε πραγματικά με τα χαρακτηριστικά σας, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε τα χρώματά σας. Υπάρχουν ολόκληρες χρωματικές θεωρίες και συμβουλές εκεί έξω που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε με ποιον τόνο του δέρματός σας ταιριάζει καλύτερα. Περνώντας την προσπάθεια του ανακαλύπτοντας τα χρώματά σας σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε το μακιγιάζ και την γκαρνταρόμπα σας.

Επενδύστε σε ποιοτικά πινέλα

Αν και μπορείτε να ξεφύγετε με κάποιο χαμηλότερης ποιότητας μακιγιάζ για ορισμένα πράγματα, ένα πράγμα στο οποίο θα θέλετε να επενδύσετε είναι τα πινέλα σας. Τα πινέλα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας για να σας προσφέρουν την ακρίβεια που χρειάζεστε για να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε.

Μην ξεχνάτε τα είδη καθαρισμού

Για χάρη του δέρματός σας, πρέπει να επενδύσετε και σε προμήθειες καθαρισμού βούρτσας. Καθαρίστε τα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει στην αφαίρεση της συσσώρευσης μακιγιάζ που μπορεί να κάνει δύσκολη την απόκτηση της σωστής κάλυψης ή χρώματος, αλλά θα λειτουργήσει και στην απαλλαγή από τα βακτήρια των πινέλων σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar