Ο κύριος Sinister Believes [SPOILER] Είναι ο Ένας ήρωας που μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα

0
Ο κύριος Sinister Believes [SPOILER] Είναι ο Ένας ήρωας που μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα

Ο Mister Sinister του X-Men έχει αναδιαμορφώσει την πραγματικότητα στην εκδήλωση Sins of Sinister της Marvel, αλλά ξέρει ότι υπάρχει άλλος που μπορεί να το κάνει πολύ πιο εύκολα.


Το παρακάτω περιέχει σημαντικά spoilers για Sins of Sinister Νο 1, προς πώληση τώρα από τη Marvel Comics.

X-Men’s Sins of Sinister Το γεγονός έχει ξεκινήσει και ο κύριος Sinister δεν χάνει χρόνο αναδιαμορφώνοντας όλη την πραγματικότητα σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες του. Υπάρχουν όμως εκείνοι που εξακολουθούν να αποτελούν απειλή για αυτόν, ειδικά ένας ήρωας που έχει επιδείξει στο παρελθόν την ικανότητα να διαμορφώνει την πραγματικότητα: η Wanda Maximoff, γνωστή και ως Scarlet Witch.


Τόσο μεγάλη απειλή, στην πραγματικότητα, που η Sinister τη σκοτώνει προληπτικά «για κάθε περίπτωση», μέσα Sins of Sinister #1, γραμμένο από τον Kieron Gillen, εικονογράφηση Lucas Werneck, έγχρωμο από τον Bryan Valenza και γράμματα από τον Clayton Cowles του VC. Ο θάνατός της δεν είναι παρά ένας από τους πολλούς, και απλώς μέρος της σειράς μηχανορραφιών που χρησιμοποιεί στο πενταετές σχέδιό του για την παγκόσμια -και καθολική- κυριαρχία του Sinister.

ΣΧΕΤΙΚΟ: X-Men: Η Marvel δίνει στον Τσαρλς Ξαβιέ μια επικίνδυνη μίστερ απαίσια σύνδεση


x-men-sins-of-sinister-scarlet-witch-wanda-maximoff-killedΠώς αλλάζει ο Mister Sinister το σύμπαν της Marvel;

Σε Sins of Sinisterο μακροχρόνιος εχθρός των X-Men έχει εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της Moira MacTaggert που αναγεννούν την πραγματικότητα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να χειραγωγήσει τον δρόμο του προς την παγκόσμια κυριαρχία μέσα από μια φρικτή σειρά από η μέρα της μαρμότας-στυλ επανεκκινήσεις κάθε ύπαρξης. Ο κακός έχει επίσης αποτυπώσει το δικό του DNA στα πρωτόκολλα ανάστασης της Krakoa, που σημαίνει ότι όποιος έχει πεθάνει και αναστηθεί — μεταλλαγμένος ή άνθρωπος — επανέρχεται υπό τον έλεγχο του Sinister.

Η κρυφή κίνηση του Sinister του επέτρεψε να πάρει τον έλεγχο ενός μεγάλου μέρους του κόσμου μέσα σε ένα χρόνο. Αυτοί που δεν ελέγχονται τόσο εύκολα, όπως ο Thanos, οι Asgardian και οι Eternals — και ναι, η Wanda — αποστέλλονται μοιραία από μακριά με άλλα μέσα. «Όχι πια η Γουάντα», αστειεύεται η Σίνιστερ καθώς καταστρέφεται από μια πύρινη έκρηξη.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Marvel μπορεί να έχει αποκαλύψει τις αμαρτίες των X-Men του Sinister Savior

Το απόσπασμα αποτίει φόρο τιμής στην αναμφισβήτητα πιο διάσημη φράση της Wanda: „No more mutants“. Αυτές οι τρεις λέξεις έφεραν το 2005 Σπίτι του Μ εκδήλωση από τον Brian Michael Bendis και τον Olivier Coipel στο τέλος. Αυτό το γεγονός εγκαινιάστηκε από μια συναισθηματικά συντετριμμένη Wanda που αναδιαμορφώνει την πραγματικότητα της εποχής σε έναν υπέρ-μεταλλαγμένο παράδεισο κατόπιν εντολής του αδελφού της Pietro. Η σειρά τελείωσε όταν η Wanda επανέφερε την πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό όπως ήταν — εκτός από τα περισσότερα μεταλλαγμένα στον κόσμο που έχασαν τις δυνάμεις τους για λίγο.

Ο δρόμος του Sinister για να μεταμορφώσει την πραγματικότητα είναι επίπονος και επαναλαμβανόμενος, που απαιτεί πολλαπλές επανεκκινήσεις της ύπαρξης ενισχυμένες με προηγούμενες γνώσεις για κάθε προσπάθεια — σχεδόν σίγουρα απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από το να προφέρεις τρεις λέξεις για να το πετύχεις.

Sins of Sinister Το #1 είναι προς πώληση τώρα από τη Marvel.

Πηγή: Θαύμα

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar