Ηλεκτρονικό εργαστήριο γραφής Story Mastermind

0
Ηλεκτρονικό εργαστήριο γραφής Story Mastermind

Είναι πάλι εκείνη η ώρα! Πολλοί από εσάς έχετε ρωτήσει εάν πρέπει να αποκτήσετε MFA δημιουργικής γραφής. Εχω ένα. έχω επίσης απόψεις σχετικά με αυτό. Γι‘ αυτό δημιούργησα το Story Mastermind: ένα διαδικτυακό εργαστήριο γραφής, που διδάσκεται σε διάστημα έξι μηνών, στην άνεση του σπιτιού. Οι αιτήσεις για την πέμπτη κοόρτη είναι ανοιχτές έως τις 8 Απριλίου!

εργαστήριο γραφής μικρής ομάδας

Εξάμηνο εντατικό εργαστήριο γραφής σε μικρές ομάδες

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, έχω αφοσιωθεί στη διδασκαλία σχετικά με τη συγγραφή και τη δημοσίευση για πάνω από μια δεκαετία τώρα (αυτό το ιστολόγιο ξεκίνησε το 2009!). Έχω ασχοληθεί με το blog εδώ, έχω γράψει ένα βιβλίο με συμβουλές συγγραφής και εργάζομαι σε πάνω από χίλια έργα επεξεργασίας ενός προς έναν ελεύθερο επαγγελματία ετησίως.

Αλλά πάντα —ΠΑΝΤΑ— ήθελα να φιλοξενήσω ένα εργαστήριο γραφής. Στην πραγματικότητα, έκανα σχέδια για ένα στα τέλη του 2019 και σκεφτόμουν να πραγματοποιήσω την εναρκτήρια εκδήλωση το 2020.

Ο κόσμος είχε άλλα σχέδια!

Συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα καλά, να εμβαθύνω πιο βαθιά και να προσφέρω πραγματικά μια μοναδική εμπειρία για την αγορά γραφής, επιστρέφοντας αντ‘ αυτού σε ένα διαδικτυακό εργαστήριο γραφής που διεξήχθη εντατικά για έξι μήνες. Αυτό ταιριάζει κάπου μεταξύ ενός σαββατοκύριακου ή μιας εβδομαδιαίας συνδιάσκεψης συγγραφής που επικεντρώνεται στη χειροτεχνία (υπάρχουν πολλά από αυτά) και ενός διετούς προγράμματος MFA.

Και έτσι, Story Mastermind γεννήθηκε. Στο Zoom. Ακριβώς στην ώρα της πανδημίας.

Ένα Mini-MFA στην άνεση του σπιτιού

Τώρα έχουμε τρέξει τέσσερις κοόρτες του Story Mastermind και μου αρέσει. Όχι μόνο η διαδικασία της διδασκαλίας και της πραγματοποίησης των δικών μου ονείρων, αλλά και το να βλέπω τους συγγραφείς μας να δεσμεύονται και να δημιουργούν τα πρωτότυπα προσχέδια και τα χαρτοφυλάκια βιβλίων με εικόνες.

Οι πλούσιες συζητήσεις, οι επισκέψεις επισκεπτών από πράκτορες, συντάκτες και δημοσιευμένους συγγραφείς, καθώς και η λογοδοσία και η υποστήριξη της ομάδας ήταν όλα ένα θαύμα.

Έχετε λοιπόν τα παραδοτέα! Οι σπουδαστές του Novel Mastermind αναδύονται από την εποχή μας μαζί με ένα προσχέδιο μυθιστορήματος δοκιμασμένο σε πίεση και σε εργαστήριο από ομοτίμους, πλήρες με υλικό υποβολής. Οι μαθητές του Picture Book Mastermind έχουν μια πλήρη συλλογή από τουλάχιστον έξι προσχέδια εικονογραφημένων βιβλίων που μπορούν να υποβάλουν με σιγουριά. Αν ψάχνετε για κάτι πιο μικρού μεγέθους, προσφέρουμε επίσης ένα Outline Intensive έξι εβδομάδων το καλοκαίρι.

Πάρτε μια γεύση από το εργαστήριο

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για το Story Mastermind πριν Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις 8 Απριλίου 2022θέλω να σας προσκαλέσω σε ταιριαστά εργαστήρια δύο μερών για το κομμάτι Novel Mastermind και το Picture Book Mastermind κομμάτι.

Το εργαστήρι Novel Mastermind είναι 4 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ. CT.

Το εργαστήριο Picture Book Mastermind είναι 4 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ. CT.

Ελπίζω να σας δω εκεί και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τη μαγεία του Story Mastermind.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar