Εργαστήριο συγγραφής μικρών ομάδων Story Mastermind

0
Εργαστήριο συγγραφής μικρών ομάδων Story Mastermind

Αυτή είναι μια ανάρτηση για το Story Mastermind, το εργαστήρι γραφής της μικρής μου ομάδας, που διδάσκεται πάνω από έξι μήνες, στην άνεση του σπιτιού. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν το έχουν ακούσει όλοι εδώ και γι‘ αυτό ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι αιτήσεις για την κοόρτη τέσσερα είναι πλέον ανοιχτές!

εργαστήριο γραφής μικρής ομάδας

Εξάμηνο εντατικό εργαστήριο γραφής σε μικρές ομάδες

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, έχω αφοσιωθεί στη διδασκαλία σχετικά με τη συγγραφή και τη δημοσίευση για πάνω από μια δεκαετία τώρα (αυτό το ιστολόγιο ξεκίνησε το 2009!). Έχω ασχοληθεί με το blog εδώ, έχω γράψει ένα βιβλίο με συμβουλές συγγραφής και εργάζομαι σε πάνω από χίλια έργα επεξεργασίας ενός προς έναν ελεύθερο επαγγελματία ετησίως.

Αλλά πάντα —ΠΑΝΤΑ— ήθελα να φιλοξενήσω ένα εργαστήριο γραφής. Στην πραγματικότητα, έκανα σχέδια για ένα στα τέλη του 2019 και σκεφτόμουν να πραγματοποιήσω την εναρκτήρια εκδήλωση το 2020.

Ο κόσμος είχε άλλα σχέδια!

Συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα καλά, να εμβαθύνω και να προσφέρω πραγματικά μια μοναδική εμπειρία για την αγορά γραφής, στρέφοντας αντ‘ αυτού σε ένα απομακρυσμένο εργαστήριο εντατικής διάρκειας για έξι μήνες. Αυτό ταιριάζει κάπου μεταξύ ενός σαββατοκύριακου ή μιας εβδομαδιαίας διάσκεψης που επικεντρώνεται στη χειροτεχνία (υπάρχουν πολλά από αυτά) και ενός διετούς προγράμματος MFA.

Και έτσι, Story Mastermind γεννήθηκε. Στο Zoom. Ακριβώς στην ώρα της πανδημίας.

Ένα Mini-MFA στην άνεση του σπιτιού

Τώρα έχουμε τρέξει τρεις ομάδες του Story Mastermind και το λατρεύω. Όχι μόνο η διαδικασία της διδασκαλίας και της πραγματοποίησης των δικών μου ονείρων, αλλά και το να βλέπω τους συγγραφείς μας να δεσμεύονται και να δημιουργούν τα πρωτότυπα προσχέδια και τα χαρτοφυλάκια βιβλίων με εικόνες.

Οι πλούσιες συζητήσεις, οι επισκέψεις επισκεπτών από πράκτορες, συντάκτες και δημοσιευμένους συγγραφείς, καθώς και η λογοδοσία και η υποστήριξη της ομάδας ήταν όλα ένα θαύμα.

Έχετε λοιπόν τα παραδοτέα! Οι σπουδαστές του Novel Mastermind αναδύονται από την εποχή μας μαζί με ένα προσχέδιο μυθιστορήματος δοκιμασμένο σε πίεση και σε εργαστήριο από ομοτίμους, πλήρες με υλικό υποβολής. Οι μαθητές του Picture Book Mastermind έχουν μια πλήρη συλλογή από τουλάχιστον έξι προσχέδια εικονογραφημένων βιβλίων που μπορούν να υποβάλουν με σιγουριά.

Πάρτε μια γεύση από το εργαστήριο

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για το Story Mastermind πριν Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις 8 Οκτωβρίου 2021θέλω να σας προσκαλέσω σε ταιριαστά εργαστήρια δύο μερών για το κομμάτι Novel Mastermind και το Picture Book Mastermind κομμάτι.

Το εργαστήριο Novel Mastermind Μέρος I είναι απόψε13 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. CT.

(Το Μέρος II θα είναι ένα εργαστήριο των υποβολών σας, δύο εβδομάδες αργότερα. Μπορείτε εγγραφείτε για αυτό εδώ.)

Το εργαστήριο Picture Book Mastermind Μέρος I είναι την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. CT.

(Το Μέρος II θα είναι ένα εργαστήριο των υποβολών σας, δύο εβδομάδες αργότερα. Μπορείτε εγγραφείτε για αυτό εδώ.)

Ελπίζω να σας δω εκεί και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τη μαγεία του Story Mastermind.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar