Ανακοίνωση Good Story Company | Kidlit

0
Ανακοίνωση Good Story Company |  Kidlit

Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνω πολλά νέα πράγματα σήμερα για να βοηθήσω τους συγγραφείς! Αυτό ήταν στα σκαριά για λίγο, οπότε αν έχω φανεί απασχολημένος ή αγχωμένος ή φαινόταν κουρασμένος, αυτός είναι ο λόγος! Χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας παρουσιάζω την Good Story Company! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε στο νέο μου κανάλι στο YouTube (ναι, είμαι αυτός ο τύπος τώρα).

Η νέα μου ιδέα για μια εταιρεία που βοηθά τους συγγραφείς να δημιουργήσουν μια καλή ιστορία είναι, προς το παρόν, τριπλή. Πρώτον, έχουμε την GSC, την εταιρεία-ομπρέλα που έχουμε δημιουργήσει εγώ και η ομάδα μου.

Μια εταιρεία περιεχομένου που παρέχει υπηρεσίες για τη βοήθεια συγγραφέων. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν, για παράδειγμα, ένα blog, ένα podcast, εργαστήρια και πολύ εμπνευσμένο και εστιασμένο στη χειροτεχνία περιεχόμενο.

καλή παρέα ιστοριών, αφήγηση, συγγραφείς

Μπορείτε να ελέγξετε το Ιστοσελίδα Good Story Company εδώ. Καθώς Κελάδημα, Facebook, Ίνσταγκραμκαι YouTube.

Το Good Story Learning είναι μια κοινότητα μελών που συλλέγει όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, τα μαθήματα βίντεο, τα εργαστήρια και τα διαδικτυακά σεμινάρια «βαθιάς κατάδυσης» σε ένα μέρος για προβολή κατ‘ απαίτηση. Εγγραφείτε για ένα μήνα και φαγοπότι. Μείνετε περισσότερο και δουλέψτε πραγματικά στις πολλές τάξεις που έχουμε διδάξει όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με ερωτήματα, πρώτες σελίδες, εικονογραφημένα βιβλία, μυθιστορήματα, αυτο-επεξεργασία, μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Θα βρείτε περισσότερες από εκατό ώρες περιεχομένου και πενήντα φυλλάδια και πόρους με δυνατότητα λήψης.

Εικόνα Good Story Learning με έναν συγγραφέα να ανταποκρίνεται με ένα βιβλίο

Εκτός από αυτόν τον πλούτο πληροφοριών και προγράμματος σπουδών, το Good Story Learning παρέχει αυτή την κοινότητα που στεγάζεται σε έναν διακομιστή Discord (συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός φόρουμ και ενός δωματίου συνομιλίας). Εδώ, έχουμε ερωτήσεις της ημέρας, AMA (συνεδρίες „ρωτήστε με οτιδήποτε“ με τη σχολή) και ξεχωριστές αίθουσες συνομιλίας για όλες τις κύριες κατηγορίες γραφής και δημοσίευσης στις οποίες συμμετέχουν οι μαθητές μας. Είχαμε ακόμη και μέλη που φιλοξενούν γραπτώς συναθροίσεις, όπου εργάζονται με αλληλεγγύη και συντροφική σιωπή.

Ο διακομιστής Discord αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους συγγραφείς, να λάβετε συμβουλές και να εστιάσετε την προσωπική προσοχή από τους Συντάκτες Good Story Company (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου), και θεωρήστε τον εαυτό σας υπεύθυνο για να μάθετε και να γράφετε. Δώστε λίγη κοινότητα, πάρτε λίγη κοινότητα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό μέρος.

Τέλος, προς το παρόν, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το Καλή ιστορία Podcast. Οι άνθρωποι με ενοχλούν εδώ και χρόνια να κάνω ένα podcast. Και τον τελευταίο χρόνο, έχω κάνει μερικές φοβερές συνεντεύξεις σε μορφή webinar. Αλλά ένα πράγμα δεν μου αρέσει στη μορφή διαδικτυακού σεμιναρίου: μόνο οι εγγεγραμμένοι φοιτητές λαμβάνουν το περιεχόμενο. Θέλω να δώσω αυτό το περιεχόμενο σε ΟΛΟΥΣ γιατί εργάζομαι σκληρά για να συνεντεύξω καταπληκτικούς συγγραφείς και ηγέτες σκέψης.

Τώρα λοιπόν κυκλοφόρησα ένα podcast που ονομάζεται Good Story Podcast. Εντελώς δωρεάν, απολύτως ενδιαφέρον, όλα σχετικά με τη συγγραφή, την αναθεώρηση, την τέχνη και την επιχείρηση. Και για να σας δείξω ότι εννοώ τις επιχειρήσεις, το ξεκινάω με την πρώτη μου συνέντευξη: τον Chris Baty, ιδρυτή του NaNoWriMo και καθηγητή γραφής. Ακούστε εδώ:

Εργάζομαι για να εμφανίζεται το podcast παντού όπου λαμβάνετε τα podcast σας. Εν τω μεταξύ, πείτε μου τη γνώμη σας!

podcast αφήγησης, podcast για συγγραφείς

Είμαι τόσο, τόσο, τόσο ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω όλα αυτά. Μιλώ με συγγραφείς, διδάσκω συγγραφείς και βοηθάω συγγραφείς για πάνω από δέκα χρόνια τώρα, και αυτό είναι απολύτως το έργο και το πάθος της ζωής μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς εσάς παιδιά, αναγνώστες μου στο Kidlit, το αρχικό πλήρωμα. Έχουμε περάσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια μαζί, και πραγματικά δεν θα ήμουν ο άνθρωπος ή ο συντάκτης που είμαι σήμερα χωρίς εσάς. Ναι, όμορφη ΕΣΥ!

ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΙΤΕ!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar