Ένας Classic Fantastic Four Villain είναι έτοιμος να επιτεθεί στους Guardians of the Galaxy

0
Ένας Classic Fantastic Four Villain είναι έτοιμος να επιτεθεί στους Guardians of the Galaxy

Μια νέα φωτογραφία από τους Guardians of the Galaxy βλέπει τους Star-Lord, Rocket Raccoon, Gamora, Mantis, Drax, Groot και Nova να αντιμετωπίζουν έναν εχθρό από την Αρνητική Ζώνη.


Ο Star-Lord και οι σύντροφοί του έρχονται αντιμέτωποι με έναν κλασικό εχθρό των Fantastic Four Guardians of the Galaxy: Bane of Blaster, μια βολή στα ράφια των καταστημάτων κόμικ τον Απρίλιο.


Αποκαλύφθηκε στις προσκλήσεις της Marvel για τον Απρίλιο του 2023, Guardians of the Galaxy: Bane of Blaster προέρχεται από τους Ralph Macchio και Davide Tinto. Η σύνοψη της ειδικής είναι: „Ο Blastaar επέστρεψε και ξεκίνησε μια νέα ιερά εξέταση για να καταλάβει τον γαλαξία! Οι Guardians πρέπει να δράσουν γρήγορα αν ελπίζουν να τον σταματήσουν! Αλλά φαίνεται ότι αυτή η οικογένεια που βρέθηκε έχει τα δικά της προβλήματα. Μπορεί οι Guardians το μαζεύουν πριν να είναι πολύ αργά; Μην χάσετε αυτήν την κλασική ιστορία των Guardians of the Galaxy!“

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η σειρά Solo Groot αποκαλύπτει επιτέλους την ιστορία προέλευσης του Guardian of the Galaxy

Guardians of the Galaxy Bane of Blaster

Guardians of the Galaxy: Bane of Blaster έχει ρυθμιστεί σε προηγούμενη συνέχεια και δεν συνδέεται με μια νέα επανεκκίνηση του Φύλακες του Γαλαξία, ξεκινά επίσης τον Απρίλιο. Το one-shot περιλαμβάνει μια κλασική σύνθεση Star-Lord, Rocket Raccoon, Gamora, Mantis, Drax, Groot και Nova, όλοι φορώντας τα παραδοσιακά τους ρούχα. Η νέα σειρά, αντίθετα, εισάγει δραματικούς επανασχεδιασμούς για κάθε χαρακτήρα και ανταλλάσσει τους Groot και Rocket Raccoon με το Nebula ως „Grootfall“, ένα γεγονός που επικεντρώνεται γύρω από τον υποτιθέμενο θάνατο του πιο δέντρου μέλους των Guardians, που φαίνεται από μακριά.


Μια σύντομη ιστορία του Fantastic Four’s Blastaar

Το Blastaar — επίσης γνωστό ως η ζωντανή βόμβα – εμφανίστηκε αρχικά στην ιστορία „…And One Shall Save Him!“, που τυπώθηκε στο Οι τέσσερις φανταστικοί #62, από τους Stan Lee και Jack Kirby. Μέλος της φυλής των εξωγήινων Baluurian, ο Blastaar κυβέρνησε τον λαό του ως δεσπότης μέχρι που μια εξέγερση τον ανέτρεψε και τον έριξε στην Αρνητική Ζώνη. Ο Blastaar συνάντησε για πρώτη φορά τον Reed Richards ενώ ο πατριάρχης των Fantastic Four επέπλεε στην Αρνητική Ζώνη. Όταν οι σύμμαχοι του Reed άνοιξαν μια πύλη για να τον σώσουν, ο Blastaar άδραξε την ευκαιρία για να δραπετεύσει στη Γη.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς το Star-Lord’s Godly Upgrade ξαναέγραψε δύο κλασικές ιστορίες προέλευσης της Marvel

Τα επόμενα αρκετά χρόνια, ο Blastaar θα γινόταν ένα μακροχρόνιο αγκάθι στα Fantastic Four καθώς προσπαθούσε επανειλημμένα να κατακτήσει τη Γη, για να τον στέλνουν πάντα πίσω στη φυλάκιση της Αρνητικής Ζώνης. Ο Blastaar έχει επίσης πολεμήσει με τους Avengers, τους Eternals, τον Thor και τον Annihilis — έναν άλλο κατακτητή της Αρνητικής Ζώνης με τον οποίο συμμάχησε για λίγο.

Guardians of the Galaxy: Bane of Blaster είναι γραμμένο από τον Macchio, εικονογράφηση Tinto και έχει κύριο εξώφυλλο από τον Todd Nauck. Διατίθεται επίσης μια παραλλαγή εξώφυλλου από τον Mateus Manhanini. Το one-shot θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από τη Marvel.

Πηγή: Θαύμα

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar